V Jinonickém zámečku se zabydlí nová Miss

12. 5. 2024

Vítězka 15. ročníku soutěže Miss Czech Republic - Adéla Štroffeková - získala bydlení na celý rok v prémiovém projektu Jinonický dvůr od společnosti CREDITAS Real Estate. Na slavnostním galavečeru jí voucher s poukazem na pronájem bytu předal obchodní ředitel CRE Tomáš Drábek. Následovalo předání klíčů přímo v areálu Jinonického dvora. K dispozici bude mít nová královna krásy kompletně a nadstandardně zařízený mezonetový byt 2+kk se dvěma koupelnami.

Areál Jinonického zámečku na Praze 5 prošel po dlouhých desetiletích chátrání nákladnou rekonstrukcí a dnes je z něj moderní rezidenční komplex s 51 prostornými a vzdušnými byty s moderním designem a výjimečnou atmosférou zámeckého bydlení. Tu evokují původní a zachované stavební prvky jako jsou klenuté stropy, historické krovy nebo původní kašna. Celý areál je soukromý, na dvoře lze využít relaxační zóny s posezením, pod vnitřním dvorem se nachází podzemní garáže. Součástí pronájmu kompletně a nadstandardně vybaveného bytu je samozřejmě také parkovací stání pod areálem zámku.

Nová Miss získala rok bydlení zdarma v prémiovém projektu, který oceňuje široká i odborná veřejnost. Projekt získal první místo v soutěži CIJ Awards Czech Republic v kategorii Malých rezidenčních projektů, zlato v soutěži Estate Awards v kategorii Rekonstrukce roku, třetí místo v soutěži Best of Realty v kategorii Rezidenční projekty většího rozsahu a prestižní Ocenění architektů v soutěži Realitní projekt roku.