EkoRent získal nejlepší hodnocení na portálu Mapy.cz

17. 5. 2024

Úvěrová společnost EkoRent z portfolia Banky CREDITAS boduje na portálu Mapy.cz. Získala „odznak kvality“ pro rok 2024 s nejvyšší možnou známkou 5,0. Díky komentářům klientů se tak zařadila mezi nejlépe hodnocená „místa“ na portálu, který je součástí vyhledávače Seznam.cz.

„Děkujeme všem, kteří nás ohodnotili a pomohli nám k fantastickému výsledku 5,0. Jsme velmi rádi, že se nám mezi nejlépe hodnocené firmy podařilo dostat. Zpětné vazby klientů si moc vážíme. Těší nás, že se k nám rádi vracejí,“ říká jednatel společnosti EkoRent, Petr Harcuba. Díky recenzím od ostatních uživatelů aplikace Mapy.cz lidé získávají povědomí o celkové kvalitě organizací a firem ve vybrané lokalitě.

Společnost EkoRent se dlouhodobě specializuje na financování soukromých ordinací a laboratoří. Nedávno rozšířila své úvěrové služby pro soukromé ordinace do všech dalších zdravotnických oborů. Cílit chce především na praktické lékaře. Dosud se přitom specializovala zejména na stomatology. Aktuálně je nejsilnějším hráčem v oblasti financování soukromých zdravotnických zařízení v Česku. 

Vybraná hodnocení klientů EkoRentu na portálu Mapy.cz:

Velmi rychlá komunikace. Vyjdou se vším vstříc, individuální přístup. :-)

Společnost Ekorent mohu stoprocentně doporučit. Vždy mi vyšli vstříc, s jakýmkoliv mým požadavkem. Už s nimi spolupracuji spoustu let a jsem hrozně ráda, že se na ně můžu kdykoliv obrátit...

„Mám s touto společností velmi dobré dlouholeté zkušenosti. Její zástupci jsou vstřícní, ochotní a flexibilně vyhoví speciálním požadavkům. V budoucnu rozhodně jejich služeb opět využiji.“